Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας στα πλαίσια του Just for your Eyes festival 2010


Στα πλαίσια του "Just for your eyes festival 2010" του πολιτιστικού συλλόγου του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Φ.Ο.Π.Κ. διοργανώνει ομαδική έκθεση φωτογραφίας με έργα των μελών της και παράλληλες εκδηλώσεις με ομιλίες και workshops αναγνωρισμένων Ελλήνων φωτογράφων. 
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο "Άρτιο", από τις 7 μέχρι τις 31 Μαΐου 2010, και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 5:00μμ μέχρι τις 10:00μμ και Σαββατο 10:00πμ με 5:00μμ. 
Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί φωτογραφικό workshop με ανθρωποκεντρικό θέμα από τον φωτοδημοσιογράφο Ιάκωβο Χατζησταύρου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή με ένα email στο  fopk@culture.uoc.gr.
Ο φωτογράφος -και παλιό μέλος της ΦΟΠΚ- Νίκος Βασιλάκης θα μας μιλήσει για τη δουλειά του, για τεχνικά θέματα όπως ο φωτισμός και τα παρασκήνια μιας επαγγελματικής φωτογράφισης. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στη δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω, στις 13 Μαΐου στις 8:00μμ. 
Τέλος, στις 27 Μαΐου και ώρα 8:00μμ στη δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω, ο Λουκάς Βασιλικός πρόκειται να παρουσιάσει τη φωτογραφική δουλειά του. Τον συμπατριώτη μας, που χαίρει μεγάλης αποδοχής απο τον φωτογραφικό χώρο, θα προλογίσει ο Ζαχαρίας Κατσακός,κριτικός λογοτεχνίας.

Περισσότερα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εγγραφή στο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ μέσω Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1. Οι ενυπόγραφες αναρτήσεις (άρθρα, ομιλίες, κριτικές βιβλίων, επιφυλλίδες, δοκίμια, μελετήματα κλπ) που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται στο ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν κατά κύριο λόγο τους συγγραφείς τους και όχι απαραίτητα το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ".

2. Τα σχόλια των αναγνωστών του ιστολογίου "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν τους ίδιους προσωπικά και όχι το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ". Σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων δεν θα δημοσιεύονται.

3. Υπάρχουν στο ιστολόγιο μας πολλές προτάσεις (σύνδεσμοι, links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites, blogs κλπ). Το ιστολόγιο μας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων ή των σχολίων που γίνονται εκεί.

ΣΥΝ-ΙΣΤΟΛΟΓΕΙΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στους 57 αη-Γιώργηδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας

ΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ WORDPRESS

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αρχείο

Αξίζει να διαβάσετε

ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ
Περίπλους στην ορθόδοξη πνευματικότητα

ΑΝΤΙΦΩΝΟ

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου Αχαρνών

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan
台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan: ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ

Ορθόδοξα ιστολόγια

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ

Home of the Greek Bible

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ

ΟΟΔΕ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ