Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

(ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ): Οχι στον Νέο- Οθωμανισμόhttp://www.xristianiki.gr/elektronike-ekdose/skholia/okhi-ston-neo-othomanismo-poreia-diamarturias.html


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τόσα χρόνια υπό τουρκικό ζυγό η θρησκεία μας επιβίωσε, [δεν πειράχτηκε] ενώ οι σταυροφόροι ..

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ-gvardavas είπε...

Δεν θα διαφωνήσω για τους σταυροφόρους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ήθελα και την ανασύσταση των Οθωμανών, όπως την ονειρεύεται το "δόγμα" Νταβούτογλου. Ας μην ξεχνάμε δε ότι ο όποιος "σεβασμός" της ορθοδοξίας εκ μέρους της Πύλης υπηρετούσε καθαρά τα συμφέροντα της. Αυτό φάνηκε εξάλλου από τις εκατόμβες των Νεομαρτύρων, από τον απαγχονισμό του Πατριἀρχου κλπ. Σε κάθε περίπτωση τους είχαμε 400 χρόνια στο κεφάλι μας, δεν τους θέλουμε ως "οικονομικούς" πλέον πασάδες.Στο λίνκ http://ardin.gr/node/3132 μπορείτε να δείτε τι ειπώθηκε για το θέμα στην εκδήλωση του Άρδην στο Χίλτον.Ίσως το "ανεβάσω" κάποια στιγμή. Δείτε και http://ardin.gr/node/3063.Επίσης ολίγα περί του θέματος έχουμε γράψει εδώ:http://vardavas.blogspot.com/2010/05/blog-post_2669.html.Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Εγγραφή στο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ μέσω Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1. Οι ενυπόγραφες αναρτήσεις (άρθρα, ομιλίες, κριτικές βιβλίων, επιφυλλίδες, δοκίμια, μελετήματα κλπ) που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται στο ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν κατά κύριο λόγο τους συγγραφείς τους και όχι απαραίτητα το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ".

2. Τα σχόλια των αναγνωστών του ιστολογίου "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν τους ίδιους προσωπικά και όχι το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ". Σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων δεν θα δημοσιεύονται.

3. Υπάρχουν στο ιστολόγιο μας πολλές προτάσεις (σύνδεσμοι, links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites, blogs κλπ). Το ιστολόγιο μας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων ή των σχολίων που γίνονται εκεί.

ΣΥΝ-ΙΣΤΟΛΟΓΕΙΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στους 57 αη-Γιώργηδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας

ΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ WORDPRESS

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αρχείο

Αξίζει να διαβάσετε

ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ
Περίπλους στην ορθόδοξη πνευματικότητα

ΑΝΤΙΦΩΝΟ

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου Αχαρνών

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan
台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan: ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ

Ορθόδοξα ιστολόγια

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ

Home of the Greek Bible

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ

ΟΟΔΕ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ