Καλωσόρισμα-Περί του ιστολογίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη. Σας ευχόμαστε καλή διαμονή.

Για τη διευκόλυνση σας: 

Η σελίδα φαίνεται καλύτερα με Mozilla Firefox, Google Chrome και Opera. Με τον Explorer δυστυχώς παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Από 22-7-2010 μπορείτε  να μας δείτε και στη WordPress (διευκρινίζουμε ότι εκεί δεν υπάρχουν όλες οι αναρτήσεις).

Ο τίτλος του ιστολογίου: 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει στο πρώτο μας πόστ ο τίτλος "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο βιβλίο του Θ. Ι. Ζιάκα. 
Το ιστολόγιο μας ξεκίνησε το ταξίδι του στη μπλογκόσφαιρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2009. 
Κύριες θεματικές του ιστολογίου: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ-ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΜΟΥΣΙΚΗ.

 

Μερικές απαραίτητες διευκρινήσεις:

1. Το ιστολόγιο είναι αυστηρά προσωπικό. Οι επιλογές των αναρτήσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια του διαχειριστή. Το ιστολόγιο φιλοξενεί συχνά άρθρα άλλων, επώνυμα ή -πιο σπάνια- ανώνυμα. Πάντα υπάρχει αναφορά στην αρχική πηγή και ενεργό link προς αυτήν. 

2.Τα ενυπόγραφα άρθρα που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται στο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν κατά κύριο λόγο τους συγγραφείς τους και όχι απαραίτητα το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ". 

Υπάρχουν στο ιστολόγιο μας πολλές προτάσεις (links) για άλλους ιστότοπους. Το ιστολόγιο μας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων ή των σχολίων που γίνονται εκεί. 

3. Περί των σχολίων: Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση στην ετικέτα των σχολίων (καλό είναι να μην σχολιάζετε ανώνυμα). Τα σχόλια σας δημοσιεύονται μετά από έλεγχο (moderation), αρκεί να μην είναι υβριστικά ή απαξιωτικά ή spam. Τα σχόλια των αναγνωστών είναι αυτονόητο ότι εκφράζουν τους ίδιους προσωπικά και όχι το ιστολόγιο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. Η δημοσίευση των ανωνύμων σχολίων είναι στη διακριτική ευχέρεια του διαχειριστή. Ζητάμε την κατανόηση σας για ενδεχόμενη "αργοπορία" στη δημοσίευση των σχολίων

4. Περί Πνευματικών Δικαιωμάτων

Εάν βρείτε ότι στις αναρτήσεις μας θίγονται πνευματικά σας δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail: gvardavas2006@gmail.com προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις (άμεσο κατέβασμα του σχετικού υλικού). Οίκοθεν νοείται ότι το παρόν ιστολόγιο δημιουργούμενο και συντηρούμενο υπό του διαχειριστού του ιδίοις αναλώμασι δεν επιδιώκει χρηματικά ή άλλα οφέλη, δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και φυσικά δεν καταχωρίζει διαφημίσεις.

5. Οι εικόνες, οι φωτογραφίες και τα βίντεο ανήκουν στους δημιουργούς τους. Στις περισσότερες εικόνες/φωτό αναφέρεται η προέλευση τους. Οι υπόλοιπες είναι από την αναζήτηση εικόνων της Google. Τα βίντεο είναι τα περισσότερα απ' το You Tube. Πάντοτε παρατίθεται το αρχικό λινκ των βίντεο.

6. Για σχόλια, παρατηρήσεις ή προτάσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: gvardavas2006@gmail.comΕγγραφή στο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ μέσω Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1. Οι ενυπόγραφες αναρτήσεις (άρθρα, ομιλίες, κριτικές βιβλίων, επιφυλλίδες, δοκίμια, μελετήματα κλπ) που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται στο ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν κατά κύριο λόγο τους συγγραφείς τους και όχι απαραίτητα το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ".

2. Τα σχόλια των αναγνωστών του ιστολογίου "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν τους ίδιους προσωπικά και όχι το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ". Σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων δεν θα δημοσιεύονται.

3. Υπάρχουν στο ιστολόγιο μας πολλές προτάσεις (σύνδεσμοι, links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites, blogs κλπ). Το ιστολόγιο μας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων ή των σχολίων που γίνονται εκεί.

ΣΥΝ-ΙΣΤΟΛΟΓΕΙΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στους 57 αη-Γιώργηδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας

ΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ WORDPRESS

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αρχείο

Αξίζει να διαβάσετε

ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ
Περίπλους στην ορθόδοξη πνευματικότητα

ΑΝΤΙΦΩΝΟ

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου Αχαρνών

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan
台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan: ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ

Ορθόδοξα ιστολόγια

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ

Home of the Greek Bible

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ

ΟΟΔΕ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ