Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Φτωχολογίου συνέχεια. Νέες παραστάσεις από Φλεβάρη (αναδρομικές)-Πλήρης εξαθλίωση των Δ.Υ. και ο άλλος λέει "επιτέλους αξιολόγηση"

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο άλλος λέει "επιτέλους αξιολόγηση". Οκ, ναι, να υπάρξει αξιολόγηση αλλά ολοκλήρου του συστήματος και όχι μόνο του Δημ. Υπαλλήλου. 

Και στην τελική: Ποιος με διαβεβαιώνει ότι δεν θα εξελιχθεί και αυτή η διαδικασία σε νέο άντρο φαυλοκρατίας; Είσαι "δικός μας" προάγεσαι, δεν είσαι "σε τρώει η μαρμάγκα".
Και όλα αυτά μέσα στο κλίμα της γενικής εξαθλίωσης με το "φτωχολόγιο" να μην αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμα του... Αναδρομική παρακράτηση διαφορών Παλιού- Νέου Μισθολογίου από... Νοέμβριο και για...6 μήνες!!! Σε αυτά προστίθεται και η παρακράτηση της "εισφοράς αλληλεγγύης". Μετά βλέπουμε... Αδέλφια υπομονή!!! Τα χειρότερα έρχονται... Είναι φανερό ότι αποσκοπούν να απαξιώσουν πλήρως το Δημ. Υπάλληλο. Να του αφαιρέσουν κάθε αξιοπρέπεια. Σκοπός τους είναι η επαναφορά της γραφικής φιγούρας της δεκαετίας του ' 50, όπου ο Δημ. Υπάλληλος ήταν κοινωνικά απαξιωμένος και αντικείμενο γενικής χλεύης...Σ' αυτούς τους ζοφερούς καιρούς χρειαζόμαστε αλληλεγγύη, συνεργασία και πνεύμα ομόνοιας... 
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συναδέλφους (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) που τόσο βάναυσα πλήττονται και ΕΜΠΡΑΚΤΑ στους ΑΝΕΡΓΟΥΣ συμπολίτες μας με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εγγραφή στο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ μέσω Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1. Οι ενυπόγραφες αναρτήσεις (άρθρα, ομιλίες, κριτικές βιβλίων, επιφυλλίδες, δοκίμια, μελετήματα κλπ) που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται στο ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν κατά κύριο λόγο τους συγγραφείς τους και όχι απαραίτητα το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ".

2. Τα σχόλια των αναγνωστών του ιστολογίου "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν τους ίδιους προσωπικά και όχι το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ". Σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων δεν θα δημοσιεύονται.

3. Υπάρχουν στο ιστολόγιο μας πολλές προτάσεις (σύνδεσμοι, links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites, blogs κλπ). Το ιστολόγιο μας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων ή των σχολίων που γίνονται εκεί.

ΣΥΝ-ΙΣΤΟΛΟΓΕΙΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στους 57 αη-Γιώργηδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας

ΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ WORDPRESS

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αρχείο

Αξίζει να διαβάσετε

ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ
Περίπλους στην ορθόδοξη πνευματικότητα

ΑΝΤΙΦΩΝΟ

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου Αχαρνών

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan
台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan: ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ

Ορθόδοξα ιστολόγια

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ

Home of the Greek Bible

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ

ΟΟΔΕ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ