Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

(ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΙΝ ΕΣ ΠΟΝΤΟΝ): Κεντρικές εκδηλώσεις 19 Μάη για την γενοκτονία, στην Αθήνα

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος & ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ν.Ελλάδος & Νήσων διοργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης στην Αθήνα.
Τετάρτη 19/05/2010 & Κυριακή 23/05/2010.
Αναλυτικά:
Τετάρτη 19/05/2010 στις 18:00 συγκέντρωση στο Σύνταγμα,στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη,με ομιλία από τη βουλευτή του Σουηδικού Κοινοβουλίου κ.Gulan Avci,καθώς & χαιρετισμό & κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο του Σ.ΠΟ.Σ. Ν.Ελλάδος & νήσων. Μετά την πορεία στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί,σε συνεργασία με το δήμο Καλλιθέας,καθιστική εκδήλωση μνήμης με κεριά,μαγιάτικα λουλούδια,λύρες & μοιρολόγια,στο Παμποντιακό ηρώο στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.
Κυριακή 23/05/2010 στις 12:15 θα πραγματοποιηθεί,σε συνεργασία με τις νομαρχίες Αθηνών,Πειραιά,Αν.Αττικής & Δυτ.Αττικής,δοξολογία,επιμνημόσυνη δέηση & ομιλία από το βουλευτή του Σουηδικού Κοινοβουλίου κ.Νίκο Παπαδόπουλο στον Ι.Ναό Αγ.Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι & θα ακολουθήσει πορεία & κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη από εκπροσώπους της πολιτείας,ποντιακούς & άλλους φορείς & οργανώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εγγραφή στο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ μέσω Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1. Οι ενυπόγραφες αναρτήσεις (άρθρα, ομιλίες, κριτικές βιβλίων, επιφυλλίδες, δοκίμια, μελετήματα κλπ) που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται στο ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν κατά κύριο λόγο τους συγγραφείς τους και όχι απαραίτητα το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ".

2. Τα σχόλια των αναγνωστών του ιστολογίου "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν τους ίδιους προσωπικά και όχι το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ". Σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων δεν θα δημοσιεύονται.

3. Υπάρχουν στο ιστολόγιο μας πολλές προτάσεις (σύνδεσμοι, links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites, blogs κλπ). Το ιστολόγιο μας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων ή των σχολίων που γίνονται εκεί.

ΣΥΝ-ΙΣΤΟΛΟΓΕΙΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στους 57 αη-Γιώργηδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας

ΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ WORDPRESS

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αρχείο

Αξίζει να διαβάσετε

ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ
Περίπλους στην ορθόδοξη πνευματικότητα

ΑΝΤΙΦΩΝΟ

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου Αχαρνών

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan
台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan: ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ

Ορθόδοξα ιστολόγια

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ

Home of the Greek Bible

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ

ΟΟΔΕ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ