Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009

Αχρίδας Ιωάννης: καταδικάστηκε ξανά από δικαστήριο της ΠΔΓΜ

Αυτές δεν είναι ειδήσεις που "πουλάνε"...Δεν τις λένε τα κανάλια, δεν τις γράφουν οι εφημερίδες ή αν τις γράφουν είναι πάντα στα "ψιλά". Ευτυχώς που υπάρχουν ευαίσθητοι bloggers που τις αναδεικνύουν.
Στον  cacofonix διαβάσαμε για τη νέα ταλαιπωρία και τις διώξεις που υφίσταται ο αρχιεπίσκοπος Αχρίδας και μητροπολίτης Σκοπίων της σερβικής δικαιοδοσίας κ. Ιωάννης. Σύμφωνα  με το πόστ:

... το δικαστήριο (της ΠΔΓΜ) αποφάσισε, ο Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης να καταβάλει αποζημίωση στη «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία» 14. 804. 211 δηνάρια (γύρω στα 240.000 ευρώ).

Μάλιστα! Οι σχισματικοί της "εθνοφυλετικής" εκκλησίας των Σκοπίων σε αγαστή συνεργασία με την σκοπιανή "δικαιοσύνη" καταδυναστεύουν τα δικαιώματα του ιεράρχου και δεν μιλάει κανεις! Μόλις που χρειάζεται να θυμίσουμε ότι ο εθνοφυλετισμός έχει καταδικαστεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο ήδη απο το 1872...Κατά τ' άλλα τα Σκόπια θέλουν να μπουν και στην ΕΕ, τη στιγμή που στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα καταπατούνται. Για να δούμε...Θα ευαισθητοποιηθεί καμμία ΜΚΟ ν' αναδείξει το θέμα; Ή μήπως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα; Οψόμεθα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εγγραφή στο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ μέσω Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1. Οι ενυπόγραφες αναρτήσεις (άρθρα, ομιλίες, κριτικές βιβλίων, επιφυλλίδες, δοκίμια, μελετήματα κλπ) που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται στο ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν κατά κύριο λόγο τους συγγραφείς τους και όχι απαραίτητα το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ".

2. Τα σχόλια των αναγνωστών του ιστολογίου "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" εκφράζουν τους ίδιους προσωπικά και όχι το ιστολόγιο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ". Σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων δεν θα δημοσιεύονται.

3. Υπάρχουν στο ιστολόγιο μας πολλές προτάσεις (σύνδεσμοι, links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites, blogs κλπ). Το ιστολόγιο μας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων ή των σχολίων που γίνονται εκεί.

ΣΥΝ-ΙΣΤΟΛΟΓΕΙΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στους 57 αη-Γιώργηδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας

ΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ WORDPRESS

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αρχείο

Αξίζει να διαβάσετε

ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ
Περίπλους στην ορθόδοξη πνευματικότητα

ΑΝΤΙΦΩΝΟ

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου Αχαρνών

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan

台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan
台灣基督東正教會 The Orthodox Church in Taiwan: ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ

Ορθόδοξα ιστολόγια

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ

Home of the Greek Bible

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ

ΟΟΔΕ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ